One Pixel for Ebano
Ebano Esculturas
Esculturas Joyas HilosdeMineral One Pixel for Ebano EspanolCatalanEnglish
One Pixel for Ebano
QuienesSomosProductosMaterialesyProcesosFeriasContacto
 
Image for Ebano Sculptues
White for Ebano Sculptures ESCULTORS

Sculpture space
TB for Ebano Sculptures

D.José Luis de Casasola

Sculptures One Pixel

D. José Luis de Casasola

D.José Luis de Casasola neix a Madrid.Fill d'un professor d'art y escultor, des de molt petit es desenvolupa en les arts, que l'acompanyaran al llarg de tota la seva vida.

Pintor y escultor autodidacte de internacional renom, té obres al museu de Mèxic y a varis dels Estats Units; al mateix temps, la família real anglesa y el expresident dels Estats Units, George Bush, tenen algunes de les seves obres originals.

La técnica escultòrica de D. José Luis de Casasola, arriba a la seva ámàxima expressió en la realització dels seus famosos animals: cavalls àrabs, sementals espanyols, pura sang anglesos, i com no, el emblemàtic toro de lidia espanyol. En tots ells, la vida esta latent a través d'un perfecte estudi anatòmic de tan bells animals.

Els temes cinegètics estan també molt presents en la prolífica carrera d'aquest artista: falcons, àguiles, cérvols i, en les seves últimes obres, una meravellosa colĚlecció de animals salvatges: lleons, tigres, panteres...ja que la naturalesa en totes les seves expressions es un dels temes preferits de D. José Luis de Casasola.

Tota la vida, acció i moviment queden plasmats en la seva totalitat, així como la sensació de llibertat que els animals desprenen quan es troben al seu habitat natural.

En la seva faceta de pintor, Casasola ha retratat a rellevants personatges mundials del àmbit de la política como son: Ronald Reagan, Mijail Gorbachov, Márgaret Tatcher, el Rei Fahd de Aràbia Saudí, el Emir de Kuwait, el president de los Emirats └rabs Units, etc.

Ha realitzat exposicions dels seus quadres a Madrid, el Escorial, Valencia, Valladolid, Barcelona (entre les quals destaca la que va tenir lloc al hotel Ritz) i en diverses ciutats dels Estats Units y Sud-america.
VidalAnterior

Manel Vidal TorrensManel Vidal neix el 1953 a Barcelona, on continua vivint y treballant.
Artista autodidacta dedicat en cos y ànima a la recerca de la perfecció formal. S'ha donat a conèixer a través de manifestacions como aquestes:

Exhibicions:

 • Vestíbul Municipal d' Exhibició (Igualada 1992)
 • Fòrum Berger Balaguer (Vilafranca del Penedès 1993)
 • Caixa de Tarragona (Tarragona)
 • Gran vestíbul del Hospital (l'Espluga del Francolí, Tarragona 1994)
 • Exhibició permanent al Passeig de Gràcia (Barcelona)
 • Exhibició permanent a Platja d'Aro (Girona)

Escultures en llocs públics:

 • Escultura de tamany natural del poeta Antoni Massanell (Vilafranca del Penedès)
 • La Noia del Balcó al auditori Paper de Música, Capellades.
 • L'Esperatamany natural. Fundación d'art, Munich.
 • Encisadora, tamany natural (en la Piscina Olímpica de Montpeller)
 • Escultures de tamany natural en España, Franša, Alemanya, Bèlgica, Taiwan y Japó.

Museus:

 • Museu de Catalunya de ciència y tecnologia (Terrassa) tres figures en tamany natural.
 • Petita escala de col.leccions en España, Franša, Alemanya, Brasil, Bèlgica y Estats Units.

Vidal treballa amb diferents tipus de minerals, amb la pedra, la fusta, el fang i el ferro, encara que la majoria de les seves obres estan acabades en bronze.

Les escultures de tamany natural estan fetes utilitzant un procés d'encerat, que es una de las tècniques més antigues. Gran admirador de la forma humana, particularment, enamorat las formes femenines, observa els seus detalls y les seves marcades diferencies. Les seves figures pensen, estan carregades de nostàlgia. Sembla com si tinguessin que dir alguna cosa o sospiressin una paraula d'adoració. Como l'artista diu:


“Jo només treballo, treballo i treballo...
fins que m'enamoro de l'escultura"


Ebano Internacional, S.A. - C/ Compositor Schumann, 34 Pol. Ind. Can Jardi, 08191, Rubi, Barcelona, Spain - Tel: (34) 93 586 20 84 - Fax: (34) 93 586 20 85 - ebano@ebanointernacional.com