One Pixel for Ebano
Ebano Esculturas
Esculturas Joyas HilosdeMineral One Pixel for Ebano EspanolCatalanEnglish
One Pixel for Ebano
QuienesSomosProductosMaterialesyProcesosFeriasContacto
Quienes Somos
Quienes Somos

EBANO neix l' any 1983 a la ciutat de Barcelona i molt aviat es consolida com una de les primeres empreses especialitzades en el disseny i la fabricació d' articles elaborats amb pedres semiprecioses pel sector del regal i la decoració.

Anys més tard, incorpora a les seves línies les escultures dels prestigiosos escultors Manel Vidal i D. José Luis de Casasola. En aquest moment la pedra semipreciosa deixa de ser la protagonista per passar a complementar algunes de les obres d' aquests autors.

Més recentment, crea una col.lecció de joieria amb pedres semiprecioses combinades amb plata de primera llei, essent avui en dia punt de referència en quant a disseny i tendències del mercat.

La seva trajectòria ve marcada per la recerca constants de noves tendències sense deixar per això de mantenir les característiques artesanals de producció.

Consolidada en el mercat espanyol des dels seus inicis, la serietat i el rigor propis de la feina ben feta han permès traspassar les fronteres i aconseguir ser una de les empreses líders en el camp de l' exportació del seu sector.Ebano Internacional, S.A. - C/ Compositor Schumann, 34 Pol. Ind. Can Jardi, 08191, Rubi, Barcelona, Spain - Tel: (34) 93 586 20 84 - Fax: (34) 93 586 20 85 - ebano@ebanointernacional.com